Kies uw verzekering:
Leest krant
Opstalverzekering

Een opstalverzekering,
wat is dat?

Een opstalverzekering is in feite een woonhuisverzekering. Als u een eigen huis heeft, bent u verplicht uw woning met een opstalverzekering te verzekeren tegen schade door bijvoorbeeld brand, blikseminslag of inbraak. Welke verzekering voor u het meest geschikt is en hoe hoog de premie is, hangt onder andere af van de grootte van uw huis. Uiteraard kunnen wij uw opstalverzekering vergelijken bij veel aanbieders en u de beste optie voorleggen.

Opstalverzekering ook voor een Vereniging van Eigenaren (VVE) of appartement
Als u een appartement bewoont, sluit de VVE een opstalverzekering af voor het hele gebouw. Natuurlijk kunt u een dergelijke opstalverzekering voor uw appartement uitbreiden met extra dekking, bijvoorbeeld als u een luxe keuken heeft laten plaatsen. Ook een VVE of bewoner van een appartement kan bij Van Ekeren terecht voor een uitgebreid en persoonlijk advies. Wij vinden de opstalverzekering die het beste past bij uw woonsituatie.

Welke opstalverzekering is geschikt?
Of u nu een opstalverzekering voor een appartement wilt afsluiten of voor een vrijstaande woning, de verschillen in voorwaarden en premie zijn groot. Van Ekeren kan door de opstalverzekering te vergelijken, u een onafhankelijk advies geven over de keuzemogelijkheden. Onze deskundige adviseurs weten waar ze op moeten letten en zijn er voor u. Zij vinden de meest geschikte opstalverzekering voor uw woning.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;