Kies uw verzekering:
Leest krant
Pensioen

Uw pensioen
regelen

Het pensioen is voor veel mensen nog ver weg. Toch is het raadzaam er zo vroeg mogelijk over na te denken. Wilt u uw AOW alleen kunnen aanvullen of eerder kunnen stoppen met werken? Of bent u zelfstandige en vraagt u zich af of een FOR pensioen voor u aantrekkelijk is? Onze betrouwbare partner Valent Pensioen helpt u bij een pensioenberekening en laat u zien wat de mogelijkheden zijn voor na uw pensionering.

Pensioenfonds, zelf sparen of allebei?
Als u via uw werkgever bij een pensioenfonds bent aangesloten, heeft u een basis voor later. Ook dan is het echter belangrijk goed in de gaten te houden wat u precies aan pensioen opbouwt. Bent u zelfstandige en moet u zelf uw oudedagsvoorziening regelen, dan heeft u die basis niet. Wat uw situatie ook is, Valent Pensioen helpt u uit te zoeken hoe uw pensioen het beste kan aansluiten bij uw wensen voor later.

Neem contact op met Valent Pensioen.

Pensioen aanvullen met een lijfrente of banksparen
Als u (jaar en/of reserverings)ruimte heeft om extra geld opzij te zetten voor uw oude dag, kan banksparen of een lijfrente een interessante optie zijn. In vergelijking met een verzekeringsvorm voor uw pensioen, zijn de kosten van een bankspaarproduct zeer laag en fiscaal zeker zo aantrekkelijk. Wilt u meer weten over het opbouwen van aanvullend pensioen of de verschillen tussen banksparen en verzekeren? Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen nodigt u graag uit voor een adviesgesprek.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;