Kies uw verzekering:
Leest krant

Een glasverzekering hoeft niet duur te zijn!

Door de wind en het vele haasten gooit u uw voordeur te hard dicht en dan, uw ruit aan diggelen! U wilt dan natuurlijk geen extra zorgen erbij hebben doordat u niet verzekerd bent. De glasverzekering biedt dekking aan alle ruiten van uw huis inclusief het zetten van de vervangende ruit en is bovendien erg voordelig. En daarom is de glasverzekering erg handig om af te sluiten!

Het afsluiten van uw glasverzekering
U kunt uw glasverzekering op drie manieren afsluiten: een aparte glasverzekering, een glasverzekering als aanvulling op uw Opstalverzekering of als aanvulling op uw Inboedelverzekering. Een aparte glasverzekering wordt vooral aanbevolen voor mensen die een woning met duurder glaswerk bezitten. U moet dan denken aan glas-in-lood of aan geslepen glas. Wij zullen dan proberen deze bij dezelfde verzekeraar te verzekeren als waar u uw opstal- en inboedelverzekering verzekerd hebt. Dit levert een snellere schadeafhandeling op en bovendien, premievoordeel!

De Glasverzekering voor huurders
Met een glasverzekering bent u verzekerd voor alle ruitschades. Het maakt niet uit of u de eigenaar van de woning bent of niet. Meestal heeft de huiseigenaar zich al verzekerd tegen ruitschades. Maar dat kan ook niet het geval zijn. Dan kunt u als huurder onnodige kosten van ruitschades voorkomen door een voordelige aanvullende glasverzekering te nemen op uw Inboedelverzekering. We spreken hier dan over een minimale premieverhoging en u hoeft zich nergens zorgen meer over te maken.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;