Kies uw verzekering:
Leest krant

Een fietsverzekering hoeft niet duur te zijn!

De fiets, hét vervoersmiddel waar Nederland zo bekend om staat in de wereld. Bijna iedereen heeft er wel één in zijn/haar schuur staan. Waarom zouden we deze dan niet verzekeren? Jaarlijks wordt 5% van de fietsen in Nederland gestolen. Met een zeer voordelige fietsverzekering hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het feit dat uw fiets een van die 5% kan zijn.

Verschillende fietsverzekeringen
Verzekeraars maken in het verzekeren van fietsen onderscheid tussen de looptijd van de verzekering en/of het type fiets dat u heeft. De volgende fietsverzekeringen worden aangeboden door verzekeraars: fietsverzekering voor diefstal met een looptijd van 1 tot 3 jaar. Een fietsverzekering voor diefstal en schade met een looptijd van 3 jaar en 5 jaar en een kinderfiets- , racefiets- , mountainbike- of E-bikeverzekering. Wij helpen u uiteraard graag bij het maken van uw keuze.

Een fietsverzekering afsluiten
Bij het afsluiten van een fietsverzekering moet u wel op het een en ander voorbereid zijn. Zo moet uw fiets een goedgekeurd ART veiligheidsslot bevatten. Als u bijvoorbeeld een racefiets of mountainbike wilt verzekeren moet u rekening houden met een hoger eigen risico vanwege het intensieve gebruik. Wij staan natuurlijk voor u klaar om u met dit soort vragen te helpen en u te voorzien van een goed advies.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;