Kies uw verzekering:
Leest krant

Een bromfietsverzekering hoeft niet duur te zijn!

Eindelijk is het zover: je zestiende verjaardag. Jaren heb je gespaard, je bromfietsrijbewijs heb je al gehaald en nu kun je dan na lang wachten je eigen brommer kopen en mag je ermee gaan rijden. Natuurlijk wil je je dierbare bezit verzekeren, maar je wilt ook nog geld overhouden voor de benzine. Je zoekt dus een goede bromfietsverzekering met een scherpe premie. Wij vinden die bromfietsverzekering voor jou!

Een scooterverzekering of bromfietsverzekering kiezen
Als je op een brommer of scooter rijdt, ben je verplicht in elk geval WA verzekerd te zijn. Dat is dan ook de basis van elke bromfietsverzekering. Daarnaast zou het natuurlijk zonde zijn als je met lege handen staat als je scooter gestolen wordt. Of wanneer je schade aan je brommer hebt door bijvoorbeeld een aanrijding. Hiervoor kun je je scooterverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen.

De juiste bromfietsverzekering voor jou
Welke bromfietsverzekering bij jou past, hangt af van jouw wensen en je brommer. Een gloednieuwe scooter is niet hetzelfde als een tweedehands brommer. Is je scooter je enige vervoermiddel, dan heb je een probleem als hij onverhoopt gestolen wordt. Je wilt dan wel een andere kunnen aanschaffen. Voor een onafhankelijk advies over een passende en voordelige scooterverzekering kun je terecht bij de specialisten van Van Ekeren.

Premie bromfietsverzekering berekenen

Let op: het kan zijn dat de premie die je berekend hebt mogelijk nóg voordeliger of tegen betere voorwaarden kan worden aangeboden. Wil je ons advies en een uitgebreidere vergelijking? Bel of mail ons gerust even.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;