Kies uw verzekering:
Leest krant

Een bootverzekering
voor uw dierbare bezit

Dan verkoop je toch gewoon de boot... Kent u die uitspraak nog? Als u een eigen boot heeft, is dit voorstel ondenkbaar. Zodra het weer het toelaat, bent u op het water te vinden. U heeft de vrijheid te gaan waarheen u wilt en de keuze uit de talloze waterwegen die Nederland rijk is. Een bootverzekering zorgt ervoor dat u zorgeloos het ruime sop kunt kiezen met uw pleziervaartuig.

Bootverzekeringen vergelijken
Als u met uw boot het water op gaat, moet u in elk geval WA verzekerd zijn. Daarnaast kunt u uw bootverzekering, net als bijvoorbeeld een autoverzekering, uitbreiden met volledige of beperkte casco dekking. Het loont zeker de moeite bootverzekeringen te vergelijken; de verschillen in premies en dekking kunnen behoorlijk zijn. Van Ekeren vergelijkt bootverzekeringen van diverse aanbieders en kan u daardoor een aantrekkelijke optie voorleggen.

Bootverzekering afsluiten
Als u een bootverzekering gaat afsluiten, wilt u natuurlijk een weloverwogen keuze maken. De voorwaarden van de bootverzekering lopen sterk uiteen. Zo is het bij sommige bootverzekeringen verplicht goedgekeurde sloten te gebruiken om voor uitkering in aanmerking te komen. Laat u goed voorlichten over de voorwaarden voordat u een bootverzekering afsluit, zodat u weet waar u aan toe bent.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;