Kies uw verzekering:
Leest krant
Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
en woonlastenbeschermer

Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u zich niet alleen verzekeren tegen het risico van arbeidsongeschiktheid, maar ook tegen eventuele werkloosheid. Bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid kan uw inkomen flink dalen of in het geval van zelfstandigen zelfs helemaal wegvallen. Het is daarom van belang om goed stil te staan bij deze risico’s en u goed te laten adviseren. Een arbeidsongeschikheidsverzekering en woonlastenbeschermer kan u rust bieden en u en uw gezin financieel beschermen.

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering: verzekeren of zelf het risico dragen?
Circa 60% van de zelfstandigen in Nederland sluit geen arbeidsongeschiktheidsverzekering af, omdat de premie hiervoor erg hoog kan zijn. De premie voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering is onder andere afhankelijk van uw beroep, het verzekerd bedrag en het eigen risico. De laatste jaren staan de premies voor deze verzekering echter zwaar onder druk. Een goede vergelijking is daarom geen overbodige luxe. Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen helpt u graag bij deze vergelijking.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten
Niet alleen als ZZP’er is het verstandig een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Ook als werknemer in loondienst is het goed de risico’s van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid af te wegen. Bent u bijvoorbeeld kostwinner of is uw hypotheek gebaseerd op één inkomen? Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is ook in die situaties aan te raden. De adviseurs van Van Ekeren brengen uw persoonlijke situatie in kaart en sluiten de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u af.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;