Kies uw verzekering:
Leest krant

Een passende verzekering?
Wij helpen u graag verder...

 

Kies uw verzekering  

Uw verzekering bij een onafhankelijke tussenpersoon verzekeringen
Voor uw verzekering bent u bij verzekeringsadviseur Van Ekeren uit de regio Gorinchem & Leerdam aan het goede adres. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon voor verzekeringen en hebben service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Omdat we onafhankelijk zijn in ons advies, kunnen we uw verzekering vergelijken bij meer dan vijftig maatschappijen. Hierdoor kunnen we u een goedkope verzekering bieden met de service die u van een tussenpersoon voor verzekeringen mag verwachten. 


Een goedkope verzekering door een breed aanbod
Van Ekeren biedt u naast een onafhankelijk advies ook een vergaande service, volledige schadeafhandeling en een breed aanbod aan verzekeringen bij tientallen verschillende maatschappijen. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen op elk gebied: van autoverzekering tot (ZZP) arbeidsongeschiktheidsverzekering. Wij streven ernaar voor u de beste verzekering tegen een scherpe premie te vinden. Ook voor de goedkoopste verzekering kunt u dus gerust bij onze verzekeringsadviseur aankloppen!


Laat uw verzekering vrijblijvend door ons berekenen
Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is gevestigd in Gorinchem, maar we komen ook graag bij u thuis langs om uw verzekeringen te bespreken en berekenen. Ons werkgebied is voornamelijk de regio tussen Gorinchem en Leerdam. Ook als u elders woont, bent u uiteraard van harte welkom voor het afsluiten, opzeggen en aanpassen van uw verzekering. Wilt u nader met ons kennismaken? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met onze verzekeringsadviseur op en maak een afspraak.

 

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;