Schade

Schade? Je zit er niet op te wachten. Maar als je het overkomt……

Heb je een schadegeval? Wij staan voor je klaar. Het blijft bij ons niet bij het sluiten van een verzekering. Neen, wij helpen je graag bij het indienen en/of verhalen van je schade. Door op de button 'Lees hier de tips' te klikken, kom je vervolgens in de schadesoort met vragen, antwoorden op de vragen en handige tips. Hoewel we redelijk wat schadesoorten behandelen, zijn er desondanks nog voldoende overige schadegevallen. Kortom voldoende redenen om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag. Jou zorg is onze zorg.  

Woning en/of inboedel

Lees hier de tips

Aansprakelijkheid

  Lees hier de tips

  Reis- en of annuleringskosten

  Lees hier de tips

  Motorrijtuigen zonder tegenpartij

  Lees hier de tips

  Motorrijtuigen met tegenpartij

  Lees hier de tips

  Rechtsbijstand

  Lees hier de tips

  De zomer

  Een heerlijk seizoen om in te rijden maar wees gewaarschuwd voor de onderstaande specifieke situaties.

  • De lange droge periodes kunnen afgewisseld worden met plensbuien. Na een regenbui kan het wegdek glad zijn doordat er olie en diesel uit het wegdek komen boven
   drijven.
  • In de ochtend en avond kan de zon fel en laagstaand zijn. Zorg daarom dat je een zonnebril op een praktische plaats in de auto hebt liggen.
  • Door de zon kan het erg heet in de auto worden. Je wordt er moe en loom door. Een goede airconditioning is prettig en veiliger. Wij raden af de ramen open te houden als je hard rijdt. Het leidt af! Vergeet geen flesjes water mee te nemen.