Schade

Schade? Wij staan voor je klaar.

Schade is nooit leuk. Helaas kunnen wij het ook niet veel leuker maken. Wel kunnen we voor je klaar staan en je helpen waar mogelijk. Zo blijft het bij ons niet bij het sluiten van een verzekering. Bij Van Ekeren helpen we je graag bij het indienen en/of verhalen van je schade. 

Hieronder geven wij je per schadesoort een antwoord op je vragen en geven we een aantal handige tips. Kom je er niet uit? Neem dan zeker contact met ons op. Onze specialist in schadebehandeling, Michael, regelt het voor je. 

We durven wel te zeggen dat we flink wat schadesoorten behandelen. Toch kan het voorkomen dat je te maken krijgt met met overige schadegevallen, die niet binnen onderstaande soorten vallen. Ook daar draaien we onze hand niet voor om. Jouw zorg is onze zorg. 

Woning en/of inboedel

Lees hier de tips

Aansprakelijkheid

  Lees hier de tips

  Reis- en of annuleringskosten

  Lees hier de tips

  Motorrijtuigen zonder tegenpartij

  Lees hier de tips

  Motorrijtuigen met tegenpartij

  Lees hier de tips

  Rechtsbijstand

  Lees hier de tips

  Schade in de zomer

  De zomer is een heerlijk seizoen om in te rijden. Toch willen we je waarschuwen voor onderstaande specifieke situaties.

  1. In de zomer kunnen lange, droge periodes worden afgewisseld met flinke plensbuien. Na een regenbui kan het wegdek extra glad zijn, doordat er olie en diesel uit het wegdek boven komen drijven. Onderschat dit niet. 
  2. 's Ochtends én 's avonds kan de zon fel zijn en laag staan. Zorg er daarom voor dat je altijd een zonnebril op een praktische plek in de auto hebt liggen. Zit hij in je tas of ligt hij op de achterbank? Zoek deze dan niet al rijdend op. 
  3. Tijdens warme zomers kan het erg heet worden in de auto. Gelukkig hebben steeds meer auto's goede airconditioning, maar dit is nog niet vanzelfsprekend. De warmte kan je moe en loom maken. Zonder airconditioning raden wij je aan je ramen opten te houden als je hard rijdt. Dit leidt af! Vergeet ook niet om altijd flesjes water in de auto te hebben. Je weet nooit hoe lang je onderweg bent en hoe warm het kan worden.