Sportverenigingen

Jenno van Ekeren vertoont zich zelden of nooit in bestuurskamers. Toch sponsoren zijn bedrijven op elk niveau voetbal- en ook andere sportverenigingen. "Wij zijn vooral supporters. We zijn er voor de spelers, supporters en de leden. Ook in zakelijk opzicht natuurlijk. Sportsponsoring is een win-win-situatie" aldus Jenno van Ekeren.

In de regionale amateurvoetbalwereld zijn Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen en de samenwerkingspartners Van Ekeren Kuiper Woning - en Bedrijfsmakelaars en Boveko Bedrijfsverzekeringen, met vestigingen in Leerdam (Voorwaartsveld 5a) en Dalem (Beatrixlaan 2a), op diverse niveau's hoofdsponsor of mede-hoofdsponsor.

Sinds een paar jaar zijn we hoofdsponsor van SVS’65, mede-hoofdsponsor van vv Vuren en GJS en subsponsor van vv Asperen. Ons dochterbedrijf Boveko, specialist op het gebied van bedrijfsverzekeringen, is al enkele jaren subsponsor van eersteklasser Sliedrecht en van Ekeren Kuiper en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen zijn ook al enkele jaren de trotse hoofdsponsor van LRC Leerdam.

Image

Overzicht sponsoractiviteiten 2019. Klik op het logo om op de site te komen.