Nieuwbouw hypotheek

Heb je een prachtige nieuwbouwwoning op het oog?

Geweldig! Het kopen van een nieuwbouwwoning is een mooie, maar ook spannende stap. Alle financiële zaken moeten natuurlijk goed geregeld zijn. Je wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan.

De hypotheekadviseurs van Van Ekeren helpen je graag met jouw nieuwbouw hypotheek. Met hun rijke ervaring en kennis weten zij precies welke hypotheek past bij jouw persoonlijke situatie. Zo kan jouw droomhuis veranderen in een thuis.

Neem gerust contact met ons op om eens kennis te maken!

  • Onafhankelijk Hypotheekadvies
  • Meer dan 40 aanbieders
  • 8,8 beoordeling voor onze dienstverlening
  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Persoonlijke adviseurs
  • 100% inzet voor jouw aanvraag
Van Ekeren
Jesse van Ekeren

Het belang van hypotheekadvies

Voordat je een handtekening zet voor die perfecte nieuwbouwwoning, moet je wel zeker weten dat je het ook kunt betalen. Dat hangt af van jouw hypotheek. Hoe meer je verdient, hoe meer je iedere maand kunt besteden aan je woonlasten. Je mag dan een hoger bedrag lenen voor de koop van een woning.  Bij de koop van een nieuwbouwwoning krijg je ook te maken met extra kosten. 

Je moet de koop-/aanneemovereenkomst tekenen. Hiermee koop je de grond én je zet de aannemer van het nieuwbouwproject aan het werk: hij of zij moet dan jouw woning bouwen volgens het bouwplan. Hiervoor betaal je de koop-/aanneemsom aan de desbetreffende aannemer. Houd ook rekening met extra kosten zoals het aanleggen van een tuin of erfafscheiding. Ben je benieuwd wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!