Van Ekeren Kuiper Leerdam

Onder andere vijf gecertificeerde makelaars staan graag voor je klaar.

Van Ekeren Kuiper is als gecertificeerde woning- en bedrijfsmakelaar gespecialiseerd in de regio Leerdam-Gorinchem. Als actief en vernieuwd bedrijf wil Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars je op transparante en realistische wijze begeleiden bij de aan- en verkoop van een woning of bedrijfsgebouw. Elke makelaar van Van Ekeren Kuiper is hoogopgeleid, kent de markt en is zelf ook woonachtig in de regio.

Contact met Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars

Ben je op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Leerdam? Of zoek je een gecertificeerde makelaar voor het kopen of verkopen van een woning? Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Langskomen kan natuurlijk ook!
Telefoon 0345 - 632 100
E-mail info@vanekerenkuiper.nl
Adres Voorwaartsveld 5a
4142 DA Leerdam
Website www.vanekerenkuiper.nl
Van Ekeren Kuiper

Routebeschrijving naar Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars

De vestigingen in Leerdam en Gorinchem zijn prima bereikbaar vanaf de A2 en A27. De kantoren van Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars zijn gevestigd in het centrum van Leerdam en aan de rand van Gorinchem aan een doorgaande weg. Onze modern ingerichte kantoren hebben voldoende parkeergelegenheid en zijn echte blikvangers, waar je niet zomaar voorbij rijdt. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.