Kies uw verzekering:
Leest krant
Maximale hypotheek

Uw maximale
hypotheek

Als u een huis wilt gaan kopen, is het van belang te weten in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken. U kunt dan gerichter zoeken en voorkomt teleurstelling doordat de vraagprijs hoger is dan uw maximale hypotheek. Van Ekeren kan uw maximale hypotheek berekenen en u daarmee een kader bieden waarbinnen u uw droomhuis kunt gaan zoeken.

Is een maximale hypotheek wel verstandig?
Hoeveel u maximaal aan hypotheek kunt krijgen, hangt van veel zaken af. Belangrijk is dat u zich prettig voelt bij de hoogte van uw hypotheek en dat uw maandlasten geen maandzorgen worden. Als wij uw maximale hypotheek berekenen wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Wij vinden een veilige maximale hypotheek net zo belangrijk als u. Daarom kunt u bij ons rekenen op een verstandig en persoonlijk advies.

Uw maximale hypotheek berekenen
Elke hypotheekaanbieder zal voor u een andere maximale hypotheek berekenen. Wij vergelijken de hypotheken van tientallen aanbieders en brengen in kaart wat de gevolgen zijn voor uw maandlasten. Zo kunnen wij u een onafhankelijk advies geven waarbij wij rekening houden met uw specifieke situatie. Wilt u hulp bij het berekenen van uw maximale hypotheek? Bel dan voor een afspraak met onze adviseurs.

Bereken hier uw maximale hypotheek.
hypotheek

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;