Kies uw verzekering:
Leest krant
Hypotheekrente

Is de hypotheekrente
echt zo belangrijk?

De hypotheekrente is een onderwerp dat de laatste jaren steeds in het nieuws is. Logisch, want het heeft nogal wat gevolgen als deze rente wijzigt. De actuele hypotheekrente beïnvloedt bijvoorbeeld de huizenprijzen. De rente die u over uw hypotheek betaalt, heeft direct invloed op uw maandlasten. Een factor om rekening mee te houden dus, de hypotheekrente.

Uw hypotheekrente berekenen
De hoogte van de hypotheekrente is een flinke bron van concurrentie voor de talloze aanbieders van hypotheken. Met kortingen op de rente proberen hypotheekverstrekkers zoveel mogelijk klanten binnen te halen. Uw situatie is echter uniek en verdient daarom persoonlijke aandacht en een hypotheek op maat. Bij Van Ekeren wordt u geholpen met het berekenen van de hypotheekrente en vinden we de hypotheek die bij u past.

Hypotheekrenteaftrek
Hoewel de regels zijn aangescherpt en nog steeds worden aangepast, is de beroemde Nederlandse hypotheekrenteaftrek nog steeds van kracht. Uiteraard zijn onze adviseurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de hypotheekrenteaftrek. Zij geven u advies op maat, zodat u op de voor u meest gunstige manier gebruik kunt maken van de aftrek. Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies.

Bekijk hier de actuele rentestanden.
hypotheek

Neem voor een persoonlijk advies contact met ons op.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;