Hypotheek en echtscheiding

Hypotheek en scheiden

De woning en de daaraan gekoppelde hypotheek is belangrijk onderdeel bij echtscheiding in de financiële afwikkeling tussen de (ex)-partners. Daar komt veel bij kijken. Wil één van de partners nog in de huidige woning blijven wonen en kan dat financieel nog?
Op welke wijze moet de overwaarde van het huis worden afgewikkeld? Complexe wet- en regelgeving is van toepassing bij echtscheiding als het gaat om de verdeling van de woning met hypotheek. Je krijgt te maken met partijen als een bank, makelaar, echtscheidingsbemiddelaar, belastingdienst en hypotheekadviseur. Waar moet je beginnen?

Hypotheekadvies op maat

Bij een echtscheiding is iedere situatie weer anders en dat vraagt om maatwerk. Wij hebben ons op dit gebied gespecialiseerd en onze hypotheekadviseurs zijn gecertificeerd als echtscheidingsspecialist op het gebied van de hypotheek en makelaardij.
Een echtscheiding kan vervelende situaties met zich brengen en wij zijn van mening dat financiële rust en duidelijkheid voor alle partijen daar een belangrijk onderdeel in is. Wij nemen je deze zorgen graag uit handen.

Maak nu een afspraak voor een gratis eerste gesprek

Wij nodigen jou graag uit voor een vrijblijvend eerste gesprek. Dit kan bij ons op kantoor maar ook bij jou thuis. Heb je vragen neem contact met ons op of bel direct naar 0183 672 999

Image

Samenwerkingspartner op het gebied van echtscheidingen

Natuurlijk heb je niet alleen te maken met het afwikkelen van de verkoop van je huis en hypotheek bij een scheiding. Het komt regelmatig voor dat onze cliënten vragen naar een goede scheidingsmediator. Wij hebben onze krachten, kennis en kunde gebundeld met ScheidingsWijze(n). Een betrouwbare partij die ook met diverse professionals zoals kindertherapeuten, notarissen, fiscalisten en dergelijke in de regio de krachten hebben gebundeld. Zij helpen je graag om je scheiding op maat te regelen. Klik hier om op rechtstreeks de site van ScheidinsWijze(n) Gorinchem te komen.