Hypotheekaanbieders

Overzicht van geldverstrekkers waarmee wij zaken doen

ABN AMRO Bank, AEGON, Argenta, ASR Verzekeringen, Attens Hypotheken, bijBouwe, BLG Wonen, Centraal Beheer, Delta Lloyd, Florius, Hypotheekrust, ING, IQWOON, Lloyds Bank, MoneYou, MUNT Hypotheken, Nationale Nederlanden Hypotheken, NIBC Direct, Obvion, Onafhankelijk, Rabobank, REAAL, SNS Bank, Tulp Hypotheken, Venn Hypotheken, Vista Hypotheken en Woonfonds.

Altijd de beste service en nazorg voor jou

Sinds 1 januari 2013 mogen adviseurs voor het bemiddelen in en het afsluiten van complexe producten geen rechtstreekse vergoeding van de verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers meer ontvangen. Door de hoogte van de provisie kon tot voornoemde datum de adviseur uit eigen belang in plaats van in het belang van de klant een bepaald product adviseren. Vanaf 1 januari 2013 betaal je voor het advies over of afnemen van een financieel product een rechtstreeks vergoeding aan de adviseur. Wij kunnen je vertellen dat wij het belang van onze klanten al ruim twintig jaar boven ons eigen belang hebben staan.

Financiële helpdesk voor al je hypotheekvragen

Steeds meer huizenbezitters hebben door de veranderde wet- en regelgeving vragen over hun bestaande hypotheek. Hoeveel mag ik boetevrij aflossen? Is het interessant om mijn bestaande hypotheek over te sluiten? Is mijn betaalde hypotheekrente nog volledig fiscaal aftrekbaar?

Het beantwoorden van vragen en het maken van berekeningen kost ons tijd en geld. Voorheen brachten wij daarvoor geen kosten in rekening op grond van het feit dat wij door de geldverstrekkers werden betaald. Dat is nu anders. Wij maken graag afspraken over de kosten van onze dienstverlening met je.


Wat kost de Hypotheek Serviceovereenkomst?

Het tarief voor onze Hypotheek Serviceovereenkomst hebben we zo laag mogelijk gehouden en komt neer op € 12,50 per maand. Na één jaar is de Hypotheek Serviceovereenkomst dagelijks opzegbaar. Hieronder tref je in het kort een overzicht van de belangrijkste onderdelen van de Hypotheek Serviceovereenkomst.

Welke diensten vallen onder de Hypotheek Serviceovereenkomst?

  • Financiële Helpdesk; Hulp via de telefoon en e-mail;
  • 24/7 doorlopende hypotheekbewaking;
  • Advies bij het aflopen van de rentevastperiode van je bestaande hypotheek;
  • Advies over het afsluiten van hypotheekbeschermers (verzekering bij arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid);
  • Recht op een driejaarlijks onderhoudsgesprek;
  • Jaarlijks een overzicht van al je lopende contracten via Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen;
  • Beschikking over je digitaal dossier (24/7);
  • Doorlopende controle van hypotheekrentepercentages van je hypotheek en tarieven van je overlijdensrisicoverzekering.

Aansluiting bij de Nationale Hypotheekbond

Door voornoemde aansluiting kunnen wij op ieder moment voor je controleren of je hypotheek nog up-to-date is en of je niet onnodig te veel premie betaald voor aan je hypotheek gekoppelde verzekering(en). Daardoor kun je op kosten en premies besparen. Deze 24/7 controle op tarieven en het driejaarlijks updategesprek aangevuld met tal van andere diensten zijn onderdeel van onze Hypotheek Serviceovereenkomst.