Direct inzicht in je hypotheekmogelijkheden

Het is verstandig om te weten hoeveel je kunt lenen voordat je op zoek gaat naar een huis. Met onze rekentool kun je, gebaseerd op het (gezamenlijk) inkomen, indicatief berekenen hoeveel geld je maximaal kunt lenen.

De berekening is een indicatie. Met een vrijblijvend hypotheekgesprek maken we de berekening compleet op basis van jouw situatie. Bel naar 0183 672 999

Team van ekeren

✓ Lokale adviseur ✓ Onafhankelijk ✓ Alle banken ✓ Gratis adviesgesprek ✓ 9,8 beoordelingGratis adviesgesprek?


Wat anderen over Van Ekeren zeggen

Wat een team!!!!! Ontzettend tevreden over de hele gang van zaken. Wat een kennis, rust en vriendelijkheid. Een aanrader voor een ieder die hulp nodig heeft bij de financiering van een huis.

BEDANKT Gera en Jos voor jullie inzet. Meer dan 5 sterren waard dit duo!!!

⭐⭐⭐⭐⭐ - Marie Louise van Os

In 1 woord ON-GE-LOOF-LIJK, wij hadden een ingewikkeld aanvraag mede door onze inkomens. Gera en Jos hebben ons enorm goed/fijn en persoonlijk begeleid bij de aanvraag van ons hypotheek. Tijdens de aanvraag tegen meerdere obstakels aangelopen (mede door privé omstandigheden) waardoor we bijna geen hoop meer hadden om het huis te kunnen kopen. Hierin hebben zij ons energie en hoop gegeven om de laatste meters te maken en nu mogen we aftellen voor de sleutels!
PS: Dit is ons 2de huis/hypotheekaanvraag via Gera en Jos, de 1ste keer was het ook enorm ingewikkeld en toen zijn we ook uitstekend geholpen!

⭐⭐⭐⭐⭐ - Jeffrey Prenger

Prettig en proactief bedrijf om mee samen te werken. Deskundig en vriendelijk personeel, welke de tijd voor je nemen. Vragen worden snel in behandeling genomen en beantwoord.

Makkelijke communicatie via e-mail, telefoon of Whatsapp.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Roxanne Jansen

Bij van Ekeren ben je geen nummertje, persoonlijk contact is heel fijn en de mensen zijn goed geìnformeerd en helpen je altijd direct. Zeer prettig om je hypotheek te laten regelen.

We hebben alle verzekeringen ook bij van Ekeren ondergebracht en nooit spijt van gehad

⭐⭐⭐⭐⭐ - Serap fatih


Hoe werkt een hypotheekaanvraag?

 • Hypotheekgesprek

  Op basis van wat je verdient laten we zien hoeveel je kunt lenen. Met de berekentool krijg je hier al een indicatie van.

 • Aanvraag

  We maken een voorstel en dienen dit in bij de bank. Bij deze aanvraag nemen wij de lead, jij hoeft alleen documenten en informatie aan te leveren.

 • Hypotheekaanvraag goedgekeurd

  De bank accepteert de voorwaarden en jij kunt je droomhuis kopen.

 • Hypotheekaanvraag ondertekenen

  Op ons kantoor teken je de goedgekeurde aanvraag. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.


Profiteer jij van ons vrijblijvend advies?