Kies uw verzekering:
Leest krant

Disclaimer

De informatie op deze website is met grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Van Ekeren besteedt veel zorg aan correcte en actuele gegevens, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor foutieve of onvolledige informatie. De informatie op de website kan op ieder moment worden gewijzigd, zonder verdere aankondiging of vermelding.

Alle gegevens op deze website zijn eigendom van of in licentie bij Van Ekeren of andere partijen en worden beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Zonder schriftelijke toestemming van Van Ekeren is het de gebruiker niet toegestaan de inhoud van de website te wijzigen, te verkopen, in licentie te geven, te verveelvoudigen, te verspreiden, door te sturen of openbaar te maken.

Van Ekeren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website of de modules die in deze website worden gebruikt. Aan berekeningen die met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand zijn gekomen, kunnen geen rechten worden ontleend. Er wordt een indicatie gegeven, maar nooit een persoonlijk advies.

Van Ekeren doet haar uiterste best om misbruik te voorkomen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website via internet worden verzonden.

Van Ekeren aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de toegankelijkheid en inhoud van websites van derden. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanaf deze website zijn bedoeld ter informatie van de gebruiker. Hoewel we een duidelijk linkbeleid hanteren, worden deze externe sites niet door ons onderhouden en zijn door ons niet gecontroleerd of goedgekeurd. Van Ekeren garandeert niet dat deze sites vrij zijn van virussen of andere schadelijke componenten.

Door deze site te bekijken en informatie op deze website te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

*Van 09:00 tot 17:00 uur

Vanekeren.nl Gemiddelde beoordeling Advieskeuze.nl. 9.8 91

; ; ;